Pri opremi mojega stanovanja so strokovnjaki pri INDIZAJNU v celoti in takoj slišali, razumeli in upoštevali moje potrebe in želje. Le te so tudi nadgradili in me z inovativnimi rešitvami zelo presenetili. Z idejami in usmeritvami so mi prihranili veliko skrbi in časa. 

Blaž Švab, Oplotnica


Sem zelo zadovoljen z uslugami podjetja Indizajn. Posebno mi je všeč osebni pristop in inovativne ideje, ki so naredile moj dom bolj topel in domač.

Peter Oset, Žalec


Tako kot večina investitorjev, si tudi midva pri opremljanju enodružinske hiše nisva predstavljala, kakšen bo končni zgled prostorov, zato je bil za naju 3D izris prostorov logična izbira.

InDizajn je uspešno združil najine želje in predstave v čudovito celoto. Kot veliko prednost si predstavljava tudi to, da je s takim izrisom lahko pridobiš več ponudb za izvedbo projekta!

Pa uspešno še naprej!

Uroš in Darja, Brezovica pri Ljubljani


S podjetjem INDIZAJN sem bila zelo zadovoljna pri opremljanju kmečke sobe in sem zelo vesela, da sem jih našla na internetu. Želeli smo to kmečko sobo da bi bila  narejena iz masivnega hrasta, bila funkcionalna. moderna s pridihom podeželja in da se bomo v njej dobro počutili. To smo dosegli s pomočjo podjetja INDIZAJN, ki so upoštevali tudi naše želje do izvedbe, ki  so jo dali delati človeku, ki dela z dušo in z pozitivno energijo in je v njej pustil del sebe. Zato sedaj naša kmečka soba že sama žari in se vsak, ki stopi v njo čudovito počuti. Veseli pa smo tudi, ker se ve tudi, da kdaj ne izpade tako dobro kot se človek zamisli in so v podjetju INDIZAJN sami popravili in našli rešitev. Imeli smo novogradnjo in veliko izvajalcev v hiši in z veseljem lahko rečem, da se bom vedno, ko bom kaj potrebovala obrnila na to podjetje, kjer imajo znanje, posluh, strokovnost, iznajdljivost in tudi sami znajo poprijeti za delo zato pa jim tako dobro uspeva. Z veseljem vam priporočam to podjetje.

Jožica S., Kamnik


Nakup novega stanovanja je bil za naju z možem res poseben dogodek. Našla sva stanovanje najinih sanj. Ko sem stala pod tušem isti večer sem se spraševala… Kje bom našla podjetje , ki bo razumelo mojo vizijo o opremi v tem stanovanju. In našla sem ga. iNdizajn – arhitekt je prišel pogledat stanovanje, me tiho poslušal in sprva nič rekel. Nato sem dobila prvi osnutek in osupnila. To je to, točno to- čiste linije, skladje barv, dihanje v prostorih, svežina in lepota. Vse mi je bilo všeč – takoj. Poleg tega mi ni bilo potrebno iskati naokoli izvajalcev tega projekta, za vse sta poskrbela ga. Tina in g. Miha. Veliko zadev smo rešili kar preko mailov, spleta, skratka ni mi bilo treba “letati naokoli” in iskati. Glede na moje zadovoljstvo smo skupaj uredili tudi naše podjetje in ni dneva, da ne bi vsaj ena naša stranka pohvalila – kako imamo lepo…

Lepo se jima zahvaljujem za vse ter si želim z njima še nadaljnega sodelovanja.

Mateja Jerman L., čistilnica Jerman, Domžale


I am extremely satisfied with the creative approach and professionalism of the iNDiZAJN team. We spend a lot of time during the interview stage when company tried to get inside of client’s perception about his personal “dream house”. The magic is when you see this house from your mind on the screen. Many thanks!

I.M., Ljubljana


 S selitvijo v nove poslovne prostore smo želeli, da naša pisarna pridobi modern videz s pridihom bivanja v naravi. Skozi iteracije in s pomočjo izjemnih 3D predlogov podjetja iNDiZAJN smo dobili izjemno rešitev, na katero sami ne bi pomislili. Tako zaposleni kot obiskovalci so nad poslovnimi prostori navdušeni, njihovo dobro počutje pa je za poslovanje podjetja ključnega pomena.

Andrej Slapnik, Kamino, Ljubljana